آموزش روش استخراج مقاله از پایان نامه در 8 مرحله | کارشناسی ارشد و رساله دکتری | تلماتو

استخراج مقاله از پایان نامه

همه چیز با انجام پایان نامه و دفاع از آن تمام نمی شود. در برخی دانشگاه ها، استخراج و تبدیل پایان نامه به مقاله به عنوان پیش شرط فارغ التحصیلی به حساب می آید و تا زمانی که دانشجو حاصل کار خود را در قالب یک مقاله به چاپ نرسانده باشد، اساتید نمره وی را اعلام نخواهند کرد. علاوه بر این استخراج مقاله از پایان نامه مزایای زیادی برای نویسنده، مقاله و جامع علمی در بر خواهد داشت. در این آموزش ما (تلماتو) ابتدا توضیح مختصری در رابطه با تفاوت رساله دکتری با پایان نامه کارشناسی ارشد ارایه خواهیم داد و بعد از آن به صورت مختصر تفاوت فرمت مقاله با پایان نامه بیان خواهد شد و در نهایت 8 مرحله جادویی جهت استخراج مقاله از پایان نامه آموزش داده خواهد شد. با ما همراه باشد تا با کوتاه ترین روش ، دست کم یک تا سه مقاله isi از پایان نامه خود استخراج کنید.

[content_link title=”خدمات ویرایش و چاپ مقاله” icon=”icon-check” link=”https://telmato.ir/contact/” target=”_blank” class=”” download=””]

 

استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری:

در بسیاری از نقاط دنیا همواره نوشتن و چاپ پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری غالباً یکی از الزاماتی است که دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری برای فارغ التحصیل شدن از دانشگاه باید آن را انجام دهند. چاپ یافته های خود با عنوان مقاله یکی از مهمترین راه ها برای اشتراک گذاری نتایج تحقیق خود برای جامعه است. با این وجود فرمت و ساختار پایان نامه با ساختار یک مقاله علمی پژوهشی یا isi متفاوت است.

انجام یک پایان نامه خوب به وسواسی زیادی احتیاج دارد. اغلب دانشگاه ها شرایط و روش خاصی را در جهت نحوه نگارش پایان نامه یا رساله برای شما دیکته می کنند. فارغ از این، هر پایان نامه باید این توانایی را داشته باشد که یک روش شناختی را برای پاسخ به یک سؤال تحقیق شرح دهد. بهترین شیوه مقاله نویسی همواره استناد به پایان نامه یا رساله خود می باشد. تعریف انگلیسی “پایان نامه (thesis)” و “رساله (dissertation) ” در کشورهای مختلف متفاوت است. در اروپا، thesis به طور معمول به دوره دکترای مرتبط است و بیانگر تحقیقاتی است که دارای نوآوری باشند. در حالی که، dissertation بخشی از یک پروژه تحقیقاتی است که معمولاً برای مقطع کارشناسی ارشد تعریف می شود. در ایالات متحده آمریکا، پایان نامه (thesis) جهت ارایه مدرک کارشناسی ارشد و رساله (dissertation) جهت اخذ مدرک دکتری استفاده می شود. در ایران نیز در برخی از دانشگاه‌ها بین رساله و پایان نامه تفاوتی قائل نیستند. اما بین این دو واژه تفاوت وجود دارد. معمولاً واژۀ پایان‌ نامه یا تز (thesis) برای درجۀ کارشناسی‌ ارشد بیان می‌شود و رساله یا دیزرتیشن برای درجۀ دکتری (PhD) استفاده می شود.

 

فرمت پایان نامه کارشناسی ارشد :

فرمت پایان نامه کارشناسی ارشد به طور کلی دارای سه بخش اساسی، خلاصه، مواد و روش ها و نتایج است. در قسمت خلاصه توضیح مختصری در مورد دلیل انجام تحقیق، روش ها و یافته های کلیدی بیان می شود و معمولاً زیر 300 کلمه است. در بخش مواد و  روش ها، جزئیات کافی در رابطه با روش انجام تحقیق خود توضییح داده می شود تا محقق دیگری در زمینه شما بتواند یافته های شما را باز تولید کرده و ادامه دهد. در بخش مواد و روش ها باید روش مطالعه، اندازه نمونه، مواد یا ابزارها، تکنیک های جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها و موارد دیگر توضیح داده شود. در بخش نتایج و بحث نیز باید یافته های کلیدی و پراهمیت آنها توصیف شود. همچنین باید درباره جدید بودن یافته های خود نیز بحث شود.

 

تبدیل پایان نامه به مقاله:

با وجود اینکه هم مقاله و هم پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری دارای بخش های یکسانی می باشند، اما شما نمی توانید به راحتی پایان نامه خود را به مقاله تبدیل کرده و آن را منتشر کنید. زیرا دای فرمت های مفتاوتی هستند و در این راستا باید روش استخراج مقاله از پایان نامه را آموزش ببینید. تبدیل پایان نامه یا رساله دکتری به مقاله ژورنالی مراحل بسیاری دارد. در ابتدا مهم است بدانیم که یک مقاله بسیار کوتاه تر از پایان نامه است. تبدیل پایان نامه خود به مقاله علمی پژوهشی یا isi ، موضوع ساده ای نیست و با کپی پیست کردن نمی توان آن را آنجام داد. شما باید از داده های موجود در پایان نامه خود به عنوان نقطه شروع نوشتن مقاله خود استفاده کنید.

 

تفاوت بین پایان نامه و مقاله نویسی :

1: چکیده مقاله معمولاً کوتاه تر از یک پایان نامه کارشناسی ارشد است

2: مقدمه در پایان نامه برای نشان دادن اینکه شما با ادبیات حوزه خود آشنا هستید استفاده می شود. در مقاله، مقدمه بسیار کوتاه تر است، زیرا فرض می شود مخاطب هدف شما با پیش زمینه کار شما آشناییت دارد. بنابراین مقدمه مقاله شما بیشتر روی تعیین مرحله برای خروجی داده ها یا تحقیقاتی که می خواهید ارائه دهید، تمرکز خواهد کرد.
3: بخش نتایج در یک پایان نامه شامل تمام یافته های شما خواهد بود. در مقاله، ذکر تمام این جزئیات بیش از حد خواهد بود. داده های موجود در بخش نتایج مقاله فقط باید برای پشتیبانی از مسئله تحقیق یا فرضیه شما باشد. اغلب می توان با نتایج پایان نامه خود، دو یا سه مقاله متفاوت منتشر کرد.

4: در قسمت بحث بر روی نتایج مقاله باید نسبت به پایان نامه، بیشتر متمرکز شوید و جزیئات بیشتری را در مقاله بررسی کنید که در پایان نامه ضرروتی ندارد. این متمرکز شدن توسط نتایج ارائه شده در مقاله هدایت می شود.

5: در نهایت در استناددهی مقاله از تعداد مرجع کمتری استفاده می شود. اما بهترین روش این است منابع ذکر شده در مقاله به روز و جدید باشند.

برای آموزش بیشتر روش تشخیص، در این جدول به صورت تیتر وار تفاوت بین مقاله استخراج شده و پایان نامه کارشناسی ارشد را بیان کرده ایم

[one_second][highlight background=”” color=”#70a1ff”]

پایان نامه:

1- به دلیل اجبار دانشگاه نگاشته شده است

2- توسط اعضای منتخب دانشگاه داوری می شود

3- داری فصل بندی

4 -طولانی است، بدون محدودیت در استفاده از کلمه

5- دارای فهرست مطالب

6- توضیحات کامل ابزارهای مورد استفاده

7- تمام یافته ها ارایه می شود

8- زمان افعال مورد استفاده متغیر است

[/highlight][/one_second]

[one_second][highlight background=”” color=”#70a1ff”]

مقاله:

1- با استاندارهای مجله مطابقت دارد

2- داوری توسط افراد نامعلوم

3- دارای بخش بندی است

4- محدودیت در استفاده از کلمه

5- داری قالب نوشتاری است

6- اطلاعات ضروری و خلاصه توضیحات ابزارها

7- یافته های انتخاب شده ارائه می شود.

8- زمان افعال تقریبا ثابت است.

[/highlight][/one_second]

آموزش روش استخراج مقاله از پایان نامه در 8 مرحله:

به عنوان یک محقق و فرد آموزش دیده، چاپ مطالعات خود به عنوان یک مقاله باعث پیشرفت در جایگاه علمی و شغلی شما می شود و باعث می شود تا در جامعه علمی حرف برای گفتن داشته باشید.  اکنون که تفاوت های بین مقاله و پایان نامه بیان شده است، چگونه می توانید یک مقاله با کیفیت و ایمپکت فاکتور بالا بنویسید؟ منبع موثقی جهت آموزش روش استخراج مقاله از پایان نامه وجود ندارد. برای پاسخ به این سوال بهتر است آموزش تلماتو در روش استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد را دنبال کنید.

نحوه تبدیل و فرمت تبدیل پایان نامه به مقاله

1- مجله هدف خود را شناسایی کنید

اهداف و دامنه فعالیت ژورنال ها (مجله) را بخوانید و مطمئن شوید که مقاله شما در محدوده و فرمت مجله است. اگر تحقیقات شما خارج از اهداف و محدوده ها مجله باشد، به دنبال مجله مناسب با مقاله خود باشید.  برای بررسی سریع محل ارائه مقاله خود به لیست منابع و رفرنس های خود در پایان نامه نگاه کنید. حداقل برخی از مقالاتی که شما می خوانید در مجلات معتبری منتشر شده است که دامنه فعالیت شما را پوشش می دهد. انتخاب یک مجله همچنین به شما این امکان را می دهد تا متناسب با نیازهای خاص آن مجله، مقاله را تنظیم کنید. همچنین می توانید از پلتفرم هایی مانند Elsevier Journal finder برای پیدا کردن مجله های مرتبط استفاده کنید. با این امر استخراج مقاله از پایان نام راحت تر صورت می گیرد.

سبگ و ساختار نگارشی پیشنهادی توسط مجله را مطالعه کنید. این اطلاعات معمولا در وب سایت مجله و در قسمت “نویسندگان (authors)” پیدا می شود. دلیل این کار این است که مقاله شما توسط سردبیر مقاله مورد نظر رد نشود.

 

2: متن پایان نامه خود را کوتاه کنید

تعداد صفحات مقالات خیلی کوتاه تر از پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری است، بنابراین به منظور کوتاه کردن پایان نامه خود از راه کار های زیر پیروی کنید.

  • دیدگاه دانشگاهی خود به پایان نامه را کنار بپذارید و با آن رفتار جداگانه ای داشته باشید، چون می خواهید از آن مقاله استخراج کنید.
  •  ایده های یکسان را به روش های مختلف بیان کنید.
  • بخش هایی از پایان نامه خود را انتخاب کرده و مجدداً آنها را تغییر دهید..
  •  نکات کلیدی را که می خواهید خوانندگان درک کنند برجسته کنید.

 

3: فرمت مقدمه پایان نامه کارشناسی ارشد را به خلاصه تغییر دهید

چکیده های مقالات ژورنالی به طور معمول کوتاه تر است (100-250 کلمه) و احتمالاً به صورت دیگری قالب بندی شده اند، اما باید همه عناصر اصلی را برای جلب توجه خواننده را داشته باشد.
استفاده از مقدمه و بحث ها به عنوان مبانی خلاصه، می تواند یک نقطه شروع خوب برای تبدیل پاین نامه به مقاله باشد.

 

4: مقدمه را اصلاح کنید

پایان نامه کارشناسی ارشد شما ممکن است بیش از یک سؤال تحقیق یا فرضیه داشته باشد که همگی برای مقاله شما مرتبط نیستند. به منظور کوتاه کردن متن برای نوشتن مقاله، داده هایی را که فقط به یک سوال تحقیق پایان نامه پاسخ می دهد را استخراج کنید. بعد از استخراج داده های مورد نظر از پایان نامه، نیاز است که بیشتر بر توضیحات آن متمرکز شوید، اتفاقی که کمتر در پایان نامه رخ می دهد. درمورد نتایج متناسب خود به طور مفصل بحث کنید و مرکز توجه خود قرار دهید.
حداقل سه تا از مقالات چاپ شده در مجله هدف با فرمت یکسان را به عنوان نمونه استفاده کنید. آموزش روش استخراج مقاله از پایان نامه ما را جدی بگیرید.

 

5: بخش مواد روش ها را کوتاه تر کنید.

بخش مواد و روش ها را خلاصه کنید، دیگر نیازی به بحث گسترده درباره نحوه انجام تحقیق شما نیست. در این قسمت دیگر نیازی نیست نحوه کار تمامی دستگاه های استفاده شده در این تحقیق را با ریزترین جزئیات بیان کنید. بهتر است به صورت جدول وار، تمامی دستگاه ها یا نحوه  انجام آزمایش را بیان کنید و از بیان جزئیات آنها پرهیز کنید. در ضمن اینگونه فرمت نگارش باعث نظم در نوشته شما شده و درک مطالب شما راحت تر می شود.

 

6: یافته های اصلی را در نتایج گزارش دهید

یافته های مربوط به سؤال (های) تحقیق را در بخش نتایج ارائه دهید. اگر تحلیل آزمایشگاهی انجام داده اید، بیانات مختصر از یافته ها را ارائه دهید. همانطور که گفته شد بهتر است در هر مقاله فقط به یکی از سوال های پایان نامه کارشناسی ارشد پاسخ داده شود و به توضیح جزئیات آن بپردازید.

 

7: اطمینان حاصل کنید که بحث واضح و مختصر است

با ارائه تفسیری از نتایج خود شروع کنید: آنچه از تحقیقات خود آموخته ایم چیست؟
نتایج خود را در بخش نتایج و بحث تکرار نکنید. به ادبیات و نحوه بیان یافته های خود دقت کنید، زبان و ساختار خوب مقاله بسیار حائز اهیمت است، زیرا اگر درک مطالب شما توسط داور مقاله سخت باشد، مطمناً مقاله شما پذیرفته نخواهد شد. از داده های خود استفاده کنید تا داستانی منسجم را بیان کنید و از نتیجه گیری های گسترده ای که داده های شما نمی توانند پشتیبانی کنند، پرهیز کنید. اطمینان حاصل کنید که عنوان شما با مطالب مقاله شما مطابقت دارد. همچنین درباره چگونگی یافته های خود بحث کنید تا چشم انداز خواننده  گسترش یابد. به طور خلاصه راهکارهای ارایه دهید که محققان دیگر بتوانند ادامه تحقیق شما را دنبال کنند، به عبارتی در راستای تکیمل کار شما قدم بردارند.

 

8: تعداد استنادها (رفرنس) را محدود کنید

مجلات تعداد استنادها را محدود می کنند ، بنابراین مطمئن شوید که منابع خیلی مشابه و اخیر را به عنوان مرجع انتخاب کنید. توجه کنید که فرمت رفرنس دهی نیز مناسب با مجله باشد. برای این کار می توانید از نرم افزارهای مدیریت رفرنس ها، مانند مندلی و اند نوت  یا نرم افزارهای مشابه استفاده کنید. این نرم افزارها به خصوص استفاده از مندلی باعث می شود تا شما به راحتی رفرنس دهی را انجام دهید، مندلی قالبیت این را دارد تا شما فرمت متناسب با دانشگاه یا مجله مورد نظر خود ر ا بر آن وارد کنید و اینگونه تمامی رفرنس های اعمال شده، مطابق فرمت مد نظر شما باشد. از دیگر ویژگی مندلی امکان رفرنس دهی سایت های معتبر است.

اموزش جامع استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد- تلماتو

امیدوارم از آموزش 8 روش طلایی استخراج مقاله از پایان نامه لذت برده باشید.

در این مقاله ما ( تلماتو ) به طور کامل شیوه و روش انجام استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری را در 8 مرحله برای شما آموزش دادیم. گاهی ممکن است از نوشتن خسته شده باشید و دیگر حوصله استخراج مقاله از پایان نامه را نداشته باشید یا اینکه امکان دارد به دلیل مشغله های زندگی، دیگر زمان کافی برای استخراج مقاله از نداشته باشید. کافیست استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری خود را در سایت تلماتو آموزش ببینید و یا به گروه  آموزش دیده تلماتو بسپارید.

برای ثبت سفارش تبدیل پایان نامه به مقاله می توانید با شماره های 09392789822 و 09036301645 تماس حاصل فرمایید و یا به طور مستقیم در تلماتو ثبت سفارش نمایید.

[idea background color=””] ویرایش فرمت پایان نامه های خود و استخراج مقاله از آن را به تلماتو بسپارید[/idea]

1 دیدگاه

  • محمد عباسی 2020-03-04 پاسخ

    آیا مختصر کردن توضیحات ابزارهای مورد استفاده در فصل مواد و روش های پایان نامه به منظور استفاده در مقاله، مشکلی ایجاد نمی کند؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *