فریلنسر کیست؟ شغل فریلنسری چیست؟

فریلنسر کیست؟ معنی فریلنسر چیست؟

فریلنسر کیست ؟ فریلنسر به شخصی اطلاق می‌شود که به صورت مستقل و بدون ارتباط مستقیم با یک سازمان، شغل خود را انجام می‌دهد. فریلنسرها می‌توانند در زمینه‌های مختلفی مانند برنامه نویسی، طراحی گرافیک، ترجمه، نوشتن محتوا و سایر خدمات حرفه‌ای فعالیت کنند. آن‌ها معمولاً توسط سازمان‌ها یا افرادی که نیاز به خدمات خاصی دارند، استخدام می‌شوند. شما می توانید با وریفای اکانت آپورک شروع به فعالیت کنید . در ادامه با تلماتو همراه باشید .

 

به فکر فریلنسر شدن هستید ؟

به دنبال شغلی با ساعات کاری انعطاف پذیر هستید؟  می خواهید تنوع کاری داشته باشید؟ یا به دنبال شغلی هستید که متناسب با توانایی شما باشد؟ فریلنسیر شدن یک راه عالی برای رسیدن به این اهداف است که به تنهایی می توانید آن را بپیمایید. به منظور اینکه کاملا مفهوم فریلنسر کیست را درک کنید، لازم است به چند نکته زیر توجه کنید.

 

شغل فریلنسری چیست ؟ 

فریلنسرها به کسانی گفته می‌شود که برای خود و بصورت پروژه‌ای کار می‌کنند. فریلنسرها افرادی هستندکه یک حرفه و تخصص مثل عکاسی، نویسندگی، طراحی سایت،برنامه نویسی، گرافیک، ترجمه و … دارند و به صورت پروژه ای و آزاد برای دیگران کار می‌کند. فریلنسرها می توانند بر روی پروژه های بزرگ یا کوچک، بلند مدت یا کوتاه مدت، بسته به نوع مهارتشان، در دسترس بودنشان و نیاز کارفرما کار کنند. فریلنسر کیست

فریلنسرها از کارهای معمولی مانند، نوشتن یک پست برای یک وبلاگ، ویرایش یک ویدیو، ترجمه مقاله تا کارهای پیشرفته همچون طراحی سایت، پروژه های مهندسی و غیره را می توانند انجام دهند. فریلنسرها به هیچ سازمان و شرکت مشخصی متعهد نیستند، فعالیت حرفه‌ای و تخصصی خود را برای مجموعه‌های مختلف انجام می‌دهد.

 

فریلنسر کیست ؟ چگونه می توان فریلنسر شد؟ + مزایا و معایب فریلنسینگ

 

فریلنسر چگونه کار می کند؟ 

معمولاً، کارفرمایان پروژه ای را در سایت های فریلنسری قرار میدهند. این کار به فریلنسرها اجازه می دهد تا با کارفرمایان ارتباط برقرار کنند و توانایی های خود را برای انجام پروژه آنها بیان کنند و اعلام کنند که در ازای انجام پروژه آنها، چه مبلغی دریافت خواهند کرد.

در نتیجه هر کارفرما برای پروژه خود پیشنهادهای مختلفی دریافت می کند و مناسب ترین آن را انتخاب می کند. در مرحله بعدی، کارفرما با فریلنسر در مورد چگونگی و زمان انجام کار به توافق می رسند. بعد از آنکه فریلنسر پروژه مورد نظر را به انحو احسن انجام داد، از طرف کارفرما پرداخت صورت می گیرد.

 

روش های پرداختی برای فریلنسرها

فریلنسرها معمولاً از روش‌های پرداختی مختلفی برای دریافت هزینه خدمات خود استفاده می‌کنند. برخی از روش‌های پرداختی محبوب برای فریلنسرها عبارتند از:

انتقال بانکی: این روش پرداختی شامل انتقال مستقیم وجه از حساب مشتری به حساب فریلنسر می‌شود. فریلنسر باید اطلاعات حساب بانکی خود را به مشتری ارائه دهد تا وجه مستحق دریافت را دریافت کند.

 

پرداخت از طریق سیستم‌های پرداخت آنلاین: این روش شامل استفاده از سیستم‌های پرداخت آنلاین مانند پرفکت مانی ، PayPal، Payoneer و پایر و اسکریل است. فریلنسر می‌تواند حساب کاربری خود را در چندین سیستم پرداخت آنلاین ایجاد کند و لینک پرداخت را به مشتریان ارسال کند تا هزینه را پرداخت کنند.

 

استفاده از درگاه‌های پرداخت وبسایت: درصورتی که فریلنسر یک وبسایت یا فروشگاه آنلاین دارد، می‌تواند از درگاه‌های پرداخت مانند Stripe، PayPal، 2Checkout و غیره برای دریافت پرداخت‌ها استفاده کند. این درگاه‌ها به فریلنسر امکان می‌دهند که در واقع یک فرم پرداخت را در سایت خود قرار دهند و مشتریان می‌توانند از طریق آن پرداخت را انجام دهند.

 

ارز دیجیتال : در برخی موارد، فریلنسرها می‌توانند از اسکناس‌های الکترونیکی مانند Bitcoin، Ethereum و سایر ارزهای دیجیتال برای دریافت پرداخت استفاده کنند. در این صورت، مشتریان می‌توانند هزینه را در ارز دیجیتال مورد نظر به حساب فریلنسر انتقال دهند.

 

قبل از انتخاب روش پرداختی، بهتر است با مشتریان خود در مورد روش پرداخت ترجیحی آن‌ها صحبت کنید و به توافق برسید. همچنین، بررسی قوانین و محدودیت‌های مالیاتی مربوطه در کشور خود نیز مهم است

 

انواع سایت های فریلنسری 

شاتر استوک :

ثبت نام و ساخت اکانت شاتر استوک ( shutterstock ) کاملا رایگان می باشد و با یک افتتاح حساب شاتر استوک shutterstock می توانید عکس های مورد نیاز خود را خریداری کنید. هم چنین شاتر استوک از سیستم پرداخت های مختلف مانند پی پال ، پایونیر و اسکریل که از سرویس های پرداخت محبوب و کم کارمزد می باشند پشتیبانی می کند که شما با داشتن اکانت در هر یک از این سرویس های پرداخت می توانید در بیشتر سایت های خارجی مانند بایننس برای ترید ارز دیجیتال از آن ها استفاده کنید

 

سایت سی جی تریدر :

سی جی تریدر در حوزه طراحی مدل های سه بعدی ، محصولات متنوع و زیادی را می توان مشاهده کرد. که به وسیله چهل هزار نفر که به صورت فریلنسری با سی جی تریدر همکاری دارند ، تهیه شده است. بنابراین با وریفای اکانت سی جی تریدر  CGTrader ، می توانید از مزیت های  آن مثل رفع محدویت حساب کاربری ، ارتقاع سطح دسترسی ها ، گسترش سطح فعالیت ها در سایت و امنیت حساب کاربریتان بهرمند شوید . بعد از افتتاح وریفای حساب سی جی تریدر و فعالیت در این سایت حتما باید یک حساب بانکی معرفی کنید از آنجای که سی جی تریدر از پی پال پشتیانی دارد باید وریفای حساب پی پال را انجام دهید

 

سایت یودمی : 

یکی از مزیت های این پلتفرم آنلاین این می باشد که افتتاح و وریفای حساب یودمی کاملا رایگان است  و بدون پرداخت هیچ هزینه ای می توانید در این سایت ثبت نام کرده و کسب درآمد کنید. البته قبل از ساخت اکانت یودمی ( Udemy ) باید توجه کنید که این سایت مدرک ارائه نمی دهد. از جمله حوزه هایی که می توانید در یودمی برای آن دوره تهیه کنید یا دوره هایی را تدریس کنید : طراحی مارکتینگ و نرم افزار آهنگ سازی عکاسی توسعه فردیژ طراحی و توسعه وب کسب و کار و …

 

سایت الدورادو :

الدورادو Eldorado بازاری برای خرید و فروش بازهای کامپیوتری همچون PoE Orbs ، OSRS Gold است . این سایت گزینه های متعددی جهت پرداخت هزینه ها از جمله کارت های اعتباری و نقدی ، ارزهای دیجیتالی مثل بیت کوین اتریوم و .. در نظر گرفته است .اگر قصد افتتاح حساب الدورادو Eldorado را دارید  این کار را به تیم تلماتو بسپارید . افتتاح حساب الدورادو شما در کمترین زمان ممکن انجام خواهد شد.

 

سایت فایور 

اگر به طراحی گرافیک ، توسعه وب سایت، ترجمه، کپی رایتینگ ، مشاوره منابع انسانی،  بازاریابی رسانه های اجتماعی و اینفلوئنسر مارکتینگ علاقه مند هستید با وریفای اکانت فایور نزد تلماتو به این هدفتان خواهید رسید.

 

فریلنسر چه کارهایی را می تواند انجام دهد؟

تقریباً هر خدمتی که یک کارفرما به آن احتیاج داشته باشد را فریلنسر می تواند انجام دهد. با این وجود، زمینه های خاصی وجود دارد که برای فریلنسری متدوال است. شامل: فریلنسر کیست

  • طراحی گرافیک
  • بازاریابی  و روابط عمومی
  • پشتیبانی مالی ( به عنوان مثال حسابداری)
  • نوشتن، ویرایش و تصحیح و ترجمه مقاله
  • عکاسی و فیلمبرداری
  • برنامه نویسی

 

مزایای فریلنسری چیست؟

فریلنسر بودن مزایای مختلفی دارد. شامل:

  • شروع آن راحت و سریع است.
  • می توانید کاری را که می خواهید و به آن علاقه دارید را انتخاب کنید.
  • می توانید زمان انجام کار را خودتان انتخاب کنید.
  • مقرون به صرفه است.
  • تنوع کاری بالایی دارد.

به همین دلیل، امروزه فریلنسری یک انتخاب ویژه و رایج برای دانشجویان یا فارغ التحصیلان، کسانی که شغل خود را از دست داده اند، والدین شاغل و کسانی که سعی در دنبال کردن مسیر شغلی دلخواه خود را دارند که نمی توانند به راحتی در جامعه به آن دست یابند، محسوب می شود. فریلنسر کیست

فریلنسر کیست ؟ چگونه می توان فریلنسر شد؟ + مزایا و معایب فریلنسینگ

 

درآمد فریلنسر چقدر است؟ کیست ؟

درآمد فریلنسرها معمولا به صورت ساعتی است. آنها معمولا نرخ ارایه خدمات خود را تعیین می کنند که بستگی به نوع خدمات، ارزش نتایج کاری، میزان کیفیت انجام کار، تجربه و مدت زمان انجام پروژه بستگی دارد. میزان مبلغ دریافتی فریلنسرها در صورت لزوم قابل مذاکره است و از خدماتی به خدمات دیگر متفاوت است. 

 

برای تبدیل شدن به فریلنسر به چه چیزی نیاز است؟

گرچه فریلنسری مزایای مختلفی دارد، اما برای همه اینگونه نیست. گذشته از سطح بالایی از ایجاد انگیزه در خود، شما باید بسیار سازگار، شخصیت پذیر و روابط عمومی بالایی داشته باشید. کارفرمایانی که به دنبال فریلنسرها هستند، معمولا انتظار دارند نمونه هایی از کار آنها را مشاهده کنند، به این معنی که نمونه کارهایی که مهارت فریلنسر را بازگو کند. در فریلنسری نیز ممکن است افراد با صلاحیت ترجیح داده شوند، اما این کاملاً به خط کاری فریلنسر و نیازهای کارفرما بستگی دارد.

فریلنسر کیست 

کلام آخر

علاوه بر اینها با  عضویت رایگان در سایت تلماتو، همین الان می توانید ثبت نام کنید و با ما نیز همکاری کنید


خدمات دیگر سایت تلماتو 

دیدگاه (3)

  • سعید کاظمی 2019-04-18 پاسخ

    عالی بود. ممنونم از مطلب بسیار زیبای شما

  • بابک امیری 2019-04-18 پاسخ

    کجا میتونیم من فریلنسر شوم

    • امیر حسینی 2019-04-18 پاسخ

      عشقم همینجا تو این سایت میتونی فریلنسر شوی. افتادددد!!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *