چگونه پولدار شویم ؟ آیا می شود با کارهای اینترنتی پولدار شد ؟ چگونه ممکنه ؟

شغل فریلنسری

در این مقاله چگونه پولدار شویم در ایران را به شما آموزش خواهیم داد، روشی که مردم آمریکا سال هاست آن را دنبال می کنند و به پیشرفت و موفقیت چشمگیری دست یافتند. در ایران نیز این روش شناخته شده است ولی هنوز به آن جایگاهی که انتظارش را داریم نرسیده است. با ما همراه باشید

چگونه با فریلنسینگ پولدار شویم

امروزه تقریباً در هر صنعتی، فریلنسرینگ (Freelancing) برای افراد حرفه ای  که به دنبال کنترل بیشتر بر مشاغل و زمان خود هستند، به گزینه ای محبوب تبدیل شده است. آزادی عمل در انتخاب برنامه های مختلف زندگی، کار در محیط های گوناگون و انجام پروژه ها برای شرکتهای مختلف به عنوان فریلنسر، باعث جذابیت بیشتر در مقایسه با کسانی شده است که در شرکتی استخدام هستند و مجبور هستند سال ها به یک کار تکراری مشغول شوند. اما واقعیت کسب درآمد به عنوان یک فریلنسر در دنیای مدرن چیست؟

فریلنسرها به کسانی گفته می‌شود که در خانه خود نشسته اند و در پشت لپ تاپ برای دیگران پروژه انجام می دهند. فریلنسرها افرادی هستندکه یک حرفه و تخصص مثل عکاسی، نویسندگی، طراحی سایت،برنامه نویسی، گرافیک، ترجمه و … دارند و با گرفتن پروژه از سایت های فریلنسری همچون تلماتو، پروژه دیگران را با قیمت مناسب انجام می دهند. فریلنسرها دیگر نیازی به محل کار ندارند و همیشه اختیار زمان خود را دارند.

درآمد فریلنسینگ

محققان، بیش از 23000 فریلنسر از 180 کشور را مورد تحلیل و بررسی قرار داد تا روند کار در نرخ صدور صورتحساب، سطح تجربه و  انتظارات را هنگام ورود به این کار ارزیابی کنند. طبق نتایج تحقیقات ایشان، هر فریلنسر، 36 ساعت در هفته با متوسط نرخ 21 دلار در ساعت کار می کند. که درآمد سالیانه آنها به طور متوسط

39000 دلار ( نزدیک به سیصد و پنجاه میلیون تومان در هر سال ) است این به طور قابل توجهی بالاتر از میانگین دستمزد افراد استخدامی در سراسر دنیا است. البته  توجه داشته باشید که این فقط به طور متوسط جهانی هستند و بسته به نوع کار، مقدار هزینه دریافتی و اینکه آیا فریلنسری به عنوان منبع اصلی درآمد یک شخص است، می تواند بسیار متفاوت باشد.

رابطه سطح سواد با پول دار شدن در فریلنسنیگ

یکی از شگفت آورترین آمارهایی که در این نظرسنجی از آن پرده برداشته شد، این است که فریلنسرهایی با مدراک دانشگاهی به طور معمول در هر ساعت 20 دلار درآمد کسب می کنند، اما این در حالی است که فریلنسرهایی با مدارک دبیرستانی حدودا  22 دلار در ساعت درآمد دارند. این امر نشان می دهد تجربه و بیشنه کار برای یک فریلنسر خیلی با ارزش تر از مدارک دانشگاهی است.

همه دسترسی یکسان به آموزش عالی ندارند، اما زیبایی اینترنت این است که تا زمانی که به این سیستم متصل باشید، یک منبع دانش تقریبا نامتناهی دسترسی دارید. افراد می توانند مهارت های خود را از تماشای آموزش های آنلاین، خواندن کتاب های الکترونیکی و مطالعه آخرین مطالب سطح بالا بیاموزند. بنابراین وقتی نوبت به تأثیرگذاری در بازارهای فریلنسری می رسد، جایی که مهارت های خود را از آن کسب کرده اید، اهمیت چندانی ندارد، فقط مهم مهارت شماست. چگونه پولدار شویم

چگونه پولدار شویم ؟ آیا می شود با کارهای اینترنتی پولدار شد ؟ چگونه ممکنه ؟

وضعیت فریلنسرها در کشورهای در حال توسعه

یک جذابیت آشکار برای فریلنسر وجود دارد، مشاغل جهانی در سراسر جهان نسبت به گذشته، به راحتی می توانند از استعدادهای فریلنسرها در سرتاسر جهان استفاده کنند. فریلنسینگ با بهره گیری از استعدادهای کلیه افراد جامعه باعث پیشرف می شود؛ به طور مثال در اقتصادهای نوظهور مانند آرژانتین، بنگلادش، هند، فیلیپین و صربستان پیشرفت بزرگی در چشم انداز شغلی و کسب پتانسیل ها به واسطه فریلنسرها فراهم شده است که تا چند سال پیش هرگز تصور نمی شد.

متاسفانه هنوز فریلنسینگ به طور کامل در ایران جا نیفتاده است، اما ما در سایت تلماتو به پشتوانه گروهی از متخصصین برآن شدیم تا یک سایت فریلنسری راه اندازی کنیم تا شما بتوانید در زمینه فعالیت خود در هر سن و مقطع دانشگاهی که هستید درآمد کسب کنید. به منظور پشتیبانی از استعدادهای ایرانی، ثبت نام در این سایت کاملا رایگان است. به امید پیشرفت کشور عزیزمان ایران.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *